Zilveren Kruis

Medisch Adviseur medisch specialistische zorg - Leusden

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 14-08-2018 Functiecategorie Advies / Consultancy
Standplaats Leusden Niveau Professional
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris max € 7712
Over deze vacature
Dit is een uitgelezen kans voor een arts met verstand van oncologie, die op meer macroniveau impact wil hebben op de gezondheidszorg in Nederland. Als onze medisch adviseur medisch specialistische zorg maak je namelijk voor grote patiëntengroepen het verschil: je zit bovenop de laatste infrastructurele ontwikkelingen en medische innovaties. Vanuit jouw medische invalshoek adviseer je bij het afsluiten van strategische overeenkomsten met zorgaanbieders, waarbij je altijd focust op kwaliteit en de toegankelijkheid van zorg voor onze klanten. Jij bent een belangrijke verbindende schakel tussen patiënten, zorgaanbieders en Zilveren Kruis. Dit doe je bijvoorbeeld door:
 • het voeren van gesprekken met externe stakeholders (zoals patiëntenorganisaties, wetenschappelijke verenigingen, VWS en NZa) en deelname aan landelijke overleggen.
 • de kwaliteit binnen ons inkoopbeleid te borgen.
 • regionale initiatieven en voorstellen op jouw vakgebied strategisch te beoordelen.
 • een gewaardeerde, inhoudelijke gesprekspartner te zijn voor het midden en hoger management van Zilveren Kruis.

Eén ding is zeker: dit is een prachtige plek voor een arts met oncologische kennis, die een dynamische baan zoekt. Je treft jouw collega’s tijdens het gezamenlijk overleg op maandag, maar bent verder te vinden door heel Nederland. En wil je je even rustig concentreren of op een ander tijdstip je adviezen uitwerken? Dan is thuiswerken geen probleem.

De agenda van een medisch adviseur medisch specialistische zorg

Een impactvolle dag
09.00 uur – Skypemeeting met beleidsontwikkelaar en innovatie collega over opschaling innovaties
10.00 uur – Uitwerken medisch advies ten behoeve van vraag vanuit een ziekenhuis
11.00 uur – Kenniscentrum ZN, waar je collega-medisch adviseurs van andere zorgverzekeraars spreekt over relevante medisch-inhoudelijke thema’s
13.00 uur – Samen met een inkoper presentatie geven in een ziekenhuis
16.00 uur – Afspraak met patiëntenvereniging ter voorbereiding formuleren inkoopbeleid 2020

Wat jou uniek maakt als Medisch Adviseur medisch specialistische zorg
Je bent een natuurlijke netwerker, waardoor je makkelijk de verbinding legt tussen Zilveren Kruis, zorgverleners en het werkveld. Binnen jouw vakgebied bekijk je complexe vraagstukken vanuit verschillende hoeken en kom je met strategische en creatieve oplossingen. Jouw adviezen zijn bruikbaar en begrijpelijk, omdat je hoofd- en bijzaken weet te scheiden en snel tot de kern komt. Je hebt een uitstekend empathisch vermogen, waardoor je niet alleen weet hoe een klant van Zilveren Kruis zich voelt, maar ook wat het is om in het zorgveld te werken. En dankzij jouw strategisch inzicht en organisatiesensitiviteit kun jij makkelijk schakelen tussen de verschillende stakeholders. Verder:
 • ben je een arts met een brede blik op medisch specialistische zorg, met name oncologie.
 • heb je dankzij ’ minimaal 6 jaar relevante ervaring een uitstekend netwerk opgebouwd.
 • ken je de landelijke zorgkaart (cliënt-, branche- en beroepsorganisaties)

Zilveren Kruis is onderdeel van Achmea. Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft.

Wat wij bieden
 • Afhankelijk van kennis en ervaring, een salaris tot € 7712
 • naast 144 verlofuren per jaar, een persoonlijk keuzebudget opgebouwd uit 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en 3,85% bovenwettelijk verlof. Je kiest zelf of je dit budget laat uitbetalen, spaart of dat je er verlofuren van koopt.
 • uitstekende pensioenregeling van 1,875% met een vaste jaarlijkse premie.
 • een aantrekkelijke reiskostenvergoeding voor auto, openbaar vervoer én fiets.
 • korting op je zorgverzekering bij Zilveren Kruis voor jou én je gezin. Je krijgt ook nog een extraatje van € 130 bruto per jaar.
 • korting op je schadeverzekering bij Centraal Beheer en Interpolis.
   
Je wordt resultaatgericht aangestuurd en geniet van de vrijheid en zelfstandigheid waarmee je je functie kunt invullen. Je werkt binnen dit team nauw samen met 14 professionals met een (para)medische achtergrond: 6 artsen, 5 verpleegkundigen, 2 apothekers en een fysiotherapeut. Daarbij werk je nauw samen met 6 adviseurs zorginnovatie. Ieder heeft een eigen specialisatie, maar jullie hebben een gemeenschappelijk doel: voor onze verzekerden de beste zorg inkopen, die doelmatig, bereikbaar én betaalbaar is.

Voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met Esther Rutters, Recruiter, op esther.rutters@achmea.nl, of solliciteer direct via de ''Solliciteer'' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Advies / Consultancy
Branch(es) Bank & Verzekeringswezen
Provincie(s) Utrecht
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Ester Rutters
Telefoon +31 6 20431786

Vestigingsplaats

Solliciteer