Syntrus Achmea Real Estate & Finance

Business Analist - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 30-07-2018 Functiecategorie Financieel economisch / Bedrijf...
Standplaats Amsterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris €2915 - €4059
In deze functie fungeer jij als een spin in het web binnen het Ontwikkelbedrijf bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance (SAREF). Je vindt het fantastisch om gegevens op te halen en te zorgen dat de cijfers gecontroleerd worden en kloppen. Daarnaast rapporteer je direct aan de manager van het Ontwikkelbedrijf.

Tot jouw taken en verantwoordelijkheden behoren onder andere:
 • Het maandelijks samenstellen van kwalitatieve en kwantitatieve managementinformatie voor het Ontwikkelbedrijf.
 • Het opstellen van business analyses ten behoeve van de ontwikkelingen in de markt.
 • Het coördineren van de onderzoeken in het kader van de Relation Due Dilligence van de partijen waarmee men voornemens is om een zakelijke relatie aan te gaan. Deze onderzoeken voer je zelfstandig uit in overleg met de aanvrager en de Compliance Officer.
 • Het maandelijks samenstellen van het kasstroomoverzicht. Je werkt hierbij nauw samen met de afdeling Client Reporting Finance en de collega’s van het Ontwikkelbedrijf die hier gegevens voor aanleveren. Bij het samenstellen van de overzichten verwerk je ook de informatie van andere afdelingen, zoals de business units Wonen, Winkels, Kantoren en Internationaal Vastgoed.
 • Het per kwartaal actualiseren van het overzicht van de pipe-line aan projecten en het onder handen werk ten behoeve van de afdeling Investor Relations. Je stelt dit samen aan de hand van informatie door de afdelingscollega’s welke verantwoordelijk zijn voor de betreffende projecten.
 • Het, per kwartaal, opstellen en bijhouden van de project- en investeringsoverzichten welke voorgelegd zijn aan en beoordeeld door de interne beleggingscommissie.
 • Het beheer van het softwarepakket.
 • Het fungeren als Compliance & Risk Coördinator (Corico) voor de afdeling.
 • Naast de reguliere taken wordt er van je verlangd dat je accuraat en snel in kan spelen op voorkomende informatieverzoeken van het management en directie van Syntrus Achmea Ontwikkelbedrijf en de afdeling Risk Management.

Ontwikkelbedrijf
Geen verzekeringen, tóch Achmea! Syntrus Achmea Real Estate & Finance (SAREF) belegt direct voor institutionele vastgoedbeleggers in diverse sectoren in Nederland, Duitsland en Frankrijk. Tevens treedt SAREF op als beheerder van diverse fondsen die beleggen in respectievelijk Nederlands vastgoed, zakelijke of particuliere hypothecaire leningen of internationaal vastgoed. Met uitgebreide expertise op het gebied van vastgoedontwikkeling wordt duurzaam gebouwd aan de toekomst van de opdrachtgevers en haar huurders. Je maakt onderdeel uit van het Ontwikkelbedrijf. Dit bruisende team bestaat uit ca 25 professionals onder leiding van de Manager Ontwikkelbedrijf. Elke professional heeft zijn/haar eigen regio en expertise en is gedreven om mooie en duurzame projecten te verwerven en te realiseren. De afdeling is verantwoordelijk voor de acquisitie en realisatie van jaarlijks ca 2500 woningen.

Wat jou uniek maakt als Business Analist
 • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding, bijvoorbeeld richting economie of bedrijfskunde;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een bedrijfs-economische functie (bij voorkeur control) bij een vastgoedbelegger;
 • Affiniteit en interesse in ICT en Business Tools
 • Persoonlijkheid die niet over zich heen laat lopen
 • Affiniteit en interesse voor Riskmanagement, Compliance en interne beheersing en je bent in staat dit op een enthousiaste wijze over te brengen op anderen.

Daarnaast hechten we waarde aan een pro-actieve houding, waardoor je tijdig zaken signaleert en daarmee van toegevoegde waarde bent bij wijzigingen in wet- en regelgeving. Je staat stevig in je schoenen en je kan flexibel omgaan met veranderingen.

Wat wij bieden
Een toonaangevende werkomgeving waarin je werkt met professionals in jouw vakgebied. Dit doe je in een informele werksfeer waarin je kan groeien. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden:
 • Een functie voor 36 uur per week met standplaats Amsterdam (naast station Sloterdijk). Je kunt zo spoedig mogelijk starten.
 • Mogelijkheden om 1 a 2 dagen per week tijd- en plaats onafhankelijk te werken, bijvoorbeeld thuis. Zo kunnen we onze klant optimaal van dienst zijn, ons werk efficiënt doen en creëren we een goede balans tussen werk en thuis.
 • 144 wettelijke verlofuren op basis van een 36-urige werkweek.
 • Een keuzebudget voor je bovenwettelijke verlof (62 uur o.b.v. 36 uur per week), vakantietoeslag (8 %) en eindejaarsuitkering (8,33%). Jij kiest wanneer en hoe je je keuzebudget laat uitbetalen. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om extra verlofuren te kopen of om je vakantietoeslag in september uit te laten betalen.
 • Elk jaar opnieuw de keuze voor meer of minder uren werken, afhankelijk van je aantal werkuren en de mogelijkheden op de afdeling.
 • Je krijgt korting op je ziektekostenverzekering bij Zilveren Kruis.
 • Je krijgt korting op schadeverzekeringen die je afsluit bij Centraal Beheer en Interpolis.
 • Wanneer jouw heenreis meer dan 10 kilometer bedraagt, ontvang je een tegemoetkoming in de reiskosten.
 • Je neemt deel aan de Achmea pensioenregeling (middelloonregeling).

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Binnen 5 dagen reactie
Of er een volgende stap wordt gezet (en zo ja, welke), weet jij al binnen 5 werkdagen.

Een assessment

Nieuwsgierig als we zijn, willen wij meteen van alles van je weten. Via je device thuis vul je een online assessment in.

Het 1e gesprek
Tijdens onze 1e ontmoeting maken we kennis en bespreken we wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Het 2e gesprek
In een 2e gesprek zetten we de puntjes op de i en beantwoorden we de laatste vragen. Zo weten we beiden waar we aan beginnen.

Arbeidsovereenkomst
Allebei even enthousiast!? Samen met jouw toekomstige manager zet je alle afspraken over het werken bij Achmea op een rij.

Solliciteren kan via de 'Solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Financieel economisch / Bedrijfskundig / Financieel Management
Branch(es) Bank & Verzekeringswezen
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Miranda van Zijl
Telefoon +31622867990

Vestigingsplaats

Solliciteer