Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Vakgebied:
IT
Locatie:
Amsterdam
Salaris:
€3838 - €5342
Opleidingniveau:
HBO
Uren:
36 uur per week
Dienstverband:
Vast

Over deze vacature
Word jij enthousiast van de combinatie IT, Risk én Compliance en ben jij er altijd op gebrand om echt het verschil te maken? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!
In deze rol ben je verantwoordelijk voor het organiseren en coördineren van het 1e lijns risicomanagement voor onze IT afdeling. Je signaleert zelfstandig risico's, initieert verbetervoorstellen en geeft samen met de verantwoordelijke managers vorm aan de uitvoering van verbetermaatregelen. In gang gezette processen worden door jou nauwgezet gevolgd en na afloop geëvalueerd. Je zorgt voor adequate rapportages en zorgt dat het management de juiste besluiten kan nemen. Je stemt je werkzaamheden niet alleen af met de afdelingen, je zorgt ook voor een goede en open communicatie met de 2e lijns risicomanagers en de interne accountantsdienst. Tevens ben je verantwoordelijk voor de borging van het privacy-beleid binnen en rondom de IT-dienstverlening. Je inhoudelijke expertise wordt gevraagd voor het:
 • beheren en uitvoeren van kwalitatief 1e lijn risicomanagement;
 • het ondersteunen en adviseren van de afdelingen bij het bepalen van de risk appetite via o.a. het faciliteren van Risk Self Assessments en het bepalen van de bruto en netto risk exposures;
 • optreden als First Point of Contact op het gebied van (aspecten van) operational risk management binnen de afdeling;
 • uitvoeren van interne controles (o.a. in het kader van de internal control cyclus en ISAE3402);
 • ondersteunen van complexe projecten en programma’s binnen de afdelingen, teneinde de lijnorganisatie te ondersteunen bij het identificeren en managen van operational risks verbonden aan projecten;
 • creëren en stimuleren van gezonde risico awareness binnen de afdeling (o.a. workshops) met de juiste mindset als ‘cultuurdrager’ van Risk en Compliance;
 • fungeren als sparringspartner op het gebied van risicomanagement en relevante wet- en regelgeving (bijvoorbeeld AVG en AIMFD) in combinatie met de vereisten van onze klanten;
 • bijdragen aan de Risk & Compliance rapportage van SA RE&F;
 • signaleren, adviseren en actief ondersteunen van privacy-aangelegenheden binnen IT.

JOUW AFDELING

IT


Geen verzekeringen, tóch Achmea! Syntrus Achmea Real Estate & Finance belegt direct voor institutionele vastgoedbeleggers in diverse sectoren in Nederland, Duitsland en Frankrijk. Tevens treedt Syntrus Achmea Real Estate & Finance op als beheerder van diverse beleggingsfondsen die beleggen in respectievelijk Nederlands direct vastgoed, vastgoedfinancieringen of woninghypotheken of internationaal indirect vastgoed. Met een omvangrijke grondportefeuille en uitgebreide expertise op het gebied van vastgoedontwikkeling, wordt duurzaam gebouwd aan de toekomst van de opdrachtgevers, de huurders en het eigen vastgoedbedrijf.

De afdeling zorgt voor de digitale transformatie gebaseerd op markstandaarden en proven state-of art IT technologie met het doel de bedrijfsprocessen adequaat te ondersteunen. Het zwaartepunt van SA RE&F IT ligt op de regie van het ontwikkelen, beheren en innoveren van de IT.
De samenwerking met de business units vindt plaats op basis van een business partnership.
SA RE&F IT is ingericht als een regie-organisatie met zelforganiserende teams (IT Management, Govern IT, Service Management, Projects & Change, Business Intelligence Center), die worden ondersteund door outsourcingspartners op het terrein van infrastructuur, technisch beheer en ontwikkeling.

Ons kantoor is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.
 
JOUW ACHTERGROND

Wat jou uniek maakt als IT Risk & Compliance Officer

 • een afgeronde HBO opleiding en minimaal 3 jaar relevante werkervaring op het gebied van risicomanagement;
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • een duidelijk affiniteit met IT, inhoudelijke kennis is een pre.

Verder ben je communicatief sterk, nauwgezet en koppel je dit aan een energieke persoonlijkheid en de nodige organisatiesensitiviteit. Je kunt autonoom werken, maar weet ook goed te verbinden tussen afdelingen en vindt het belangrijk om ook een bijdrage te leveren aan de verschillende teams. Je schakelt makkelijk in communicatiestijlen tussen medewerkers, andere riskmanager en managers. Verder sta jij stevig in je schoenen.

DIT IS ACHMEA

Wat wij bieden


Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dat betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft wat de klant werkelijk nodig heeft. Als maatschappelijk betrokken organisatie hebben we naast aandacht voor onze klanten, ook aandacht voor jou. Aandacht voor jouw ontwikkeling, vitaliteit en werk-privé balans. We geven je de vrijheid waar en wanneer te werken, op kantoor of vanuit huis. Een omgeving waarin jij jezelf kan zijn en kan groeien. Waarin ruimte is voor diversiteit, waarin iedereen zich thuis voelt, gebaseerd op integriteit en respect. Samen zijn wij de toekomst een stap voor. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden:
 • Een functie voor 36 uur per week met standplaats Amsterdam (naast station Sloterdijk). 32 uur per week is eventueel bespreekbaar. Na de zomer van 2020 verhuizen wij naar Amsterdam Zuid-Oost. Je kunt eventueel op zeer korte termijn starten.
 • 144 wettelijke verlofuren op basis van een 36-urige werkweek.
 • Een keuzebudget voor je bovenwettelijke verlof (62 uur o.b.v. 36 uur per week), vakantietoeslag (8 %) en eindejaarsuitkering (8,33%). Jij kiest wanneer en hoe je je keuzebudget laat uitbetalen. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om extra verlofuren te kopen of om je vakantietoeslag in september uit te laten betalen.
 • Elk jaar opnieuw de keuze voor meer of minder uren werken, afhankelijk van je aantal werkuren en de mogelijkheden op de afdeling.
 • Je krijgt korting op je ziektekostenverzekering bij Zilveren Kruis
 • Je krijgt korting op schadeverzekeringen die je afsluit bij Centraal Beheer en Interpolis
 • Je neemt deel aan de Achmea pensioenregeling (middelloonregeling).
 • Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen die voor jou relevant zijn.

Interesse?

Solliciteer direct via de 'Solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Plaatsingsdatum 03-10-2019
Standplaats Amsterdam
Opleidingsniveau HBO / Bachelor
Uren 36 - 40
Niveau Professional
Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Salaris €3838 - €5342
Functiecategorie(ën) Financieel economisch / Bedrijfskundig / Financieel Management
Branch(es) Bank & Verzekeringswezen
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Wilco Blad
Telefoon 0031683094110

Vestigingsplaats

Solliciteer